Akcija!

Zaščiti WP Modul

29,99 

Z ENKRATNIM NAKUPOM Varnostnega vtičnika boste TRAJNO ZAŠČITILI svoje Wordpress admin območje pred nezaželjenim dostopom.

Modul bo spremenil in skril Wordpressove poti, vtičnike,poti tem (theme paths), kar je najboljša možna zaščita pred hekerskimi napadi botov.

Prav tako lahko pozabite na napade surove sile (brute force), saj vas bo vtičnik opozoril, v primeru da bodo napadalci želeli vstopiti v vašo stran z ročnim vnosom različnih gesel.

Za zaščito pred  XML-RPC napadi, boste lahko izklopili XML-RPC  ali zablokirali vstop do njega.

Modul doda še posebne varnostne ravni, ki preprečujejo Cross-Site Scripting napade. Prav tako pa boste po želji lahko spremenili URL-e do vaše strani.

Kaj še čakate?

Zaščiti WP vtičnik, ki bo trajno zaščitil vašo Wordpress spletno stran, BREZ DODATNEGA TRUDA in BREZ POSEBNEGA ZNANJA, najboljši del te ponudbe pa je da vključuje DOŽIVLJENSKO GARANCIJO!

Tako je, ko se odločite za nakup varnostnega vtičnika za 29.99 EUR dobite poleg vseh čudovitih ugodnosti tega revolucionarnega vtičnika, DOŽIVLJENSKO LICENCO, ki vsebuje VSE posodobitve vtičnika POPOLNOMA ZASTONJ.

Sprejmite odločitev, ki se vam bo obrestovala VSE ŽIVLJENJE, odločite se za nakup varnostnega vtičnika Zaščiti WP ZDAJ!

Domena namestitve vtičnika (npr. zascitiwpstran.si)

Kategorija:

Opis

Varnostni vtičnik je tudi…

…zelo PREPROST ZA UPORABO, saj ga lahko vzpostavite v MANJ KOT 5 MINUTAH!

Za vzpostavitev ne potrebujete nobenega posebnega znanja, v primeru da potrebujete kakšno pomoč pa je naša usposobljena ekipa vedno na voljo.

Vtičnik je veliko hitrejši od ostalih vtičnikov, natančneje je hitrejši od 90% VSEH Wordpress vtinikov.V povprečju se nalaga manj kot 0,03 sekunde in lahko drastično izboljša hitrost vaše spletne strani.

Prav tako je kompatibilen z ostalimi vtičniki in deluje z Wordpress multisite.

DEMO
Uporabnisko ime: zascitidemo
Geslo: demowp2021@